درباره نشریه

درباره مجله علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی

مجله علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی، نشریه‌ای علمی ـ ترویجی است که از ابتدای سال 1397 در مرکز علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به‌صورت دو فصلنامه منتشر می‌شود. این مجله یافته‌های ترویجی حوزه‌های اطلاع‌رسانی کشاورزی، علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی، مسائل مدیریتی کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی کشاورزی و هوشمندسازی کشاورزی را منتشر می‌کند. با مصوبه جلسه 106 شورای انتشارات سازمان در تاریخ 1396/3/9 به شماره 11869/221 با انتشار این مجله با رتبه علمی ترویجی موافقت شده است. در تاریخ 1397/7/2، معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پروانه انتشار این نشریه را برای مرکز علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی صادر کرده است. براساس بند 4 از ماده 13 آیین‌نامه ترفیع و ارتقای اعضای هیئت علمی آموزشی و پژوهشی سازمان، این مجله ازنظر دبیرخانه هیئت ممیزه سازمان و کمیته‌های منتخب مؤسسات، دارای رتبه علمی ترویجی است و به مقاله‌های چاپ شده در آن تا 3 امتیاز تعلق می‌گیرد. همکاران این مجله امیدوارند تا انتشار یافته‌های ترویجی این مجله بتواند برای آینده بهتر جامعه اطلاعاتی کشور، به‌ویژه در بخش کشاورزی، راه‌گشا باشد.

ویژگی‌های برجسته مجله علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی

• اولین مجله تمام‌ترویجی و تمام‌الکترونیکی در حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی و فناوری اطلاعات کشاورزی در سطح کشور؛
  • مجله از هیئت داوران متخصص، متشکل از متخصصانی از حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی، کشاورزی و فناوری از بین اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاهی و سازمانی استفاده می‌کند.
  • همه مقاله‌های مجله به‌ روش دو سر کور (یعنی نه نویسنده از مشخصات داوران آگاهی دارد و نه داوران از مشخصات نویسنده (گان)) و ازسوی حداقل 2 داور داوری می‌شوند؛
  • کسب رتبه نخست رعایت استاندارد نشر مجله‌های ترویجی، در بین مجله‌های ترویجی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از سال 1397 تاکنون؛
  • انتشار سریع و الکترونیکی مقاله‌ها به‌محض تکمیل فرآیند دریافت و داوری مقاله‌های هر شماره؛
  • انتشار عنوان و چکیده مقالات در بخش «مقالات آماده انتشار» مجله پس از داوری مقاله ازسوی داوران و اعمال اصلاحات ازسوی نویسنده؛
  • همه مقاله‌های پذیرفته‌شده در دو قالب پی.دی.اف. و ایکس.ام.ال. قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند؛
  • بیشتر نویسنده (گان) حداکثر در طول 10 روز پس از ارسال مقاله، پاسخ پذیرش یا رد مقاله خود را دریافت می‌کنند؛
  • مجله از پشتوانه کامل سازمانی برخوردار است و براساس قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، آرشیو کامل مقاله‌های انتشار‌یافته خود را به صورت رایگان دراختیار همه آحاد جامعه قرار می‌دهد؛
  • باتوجه به جدیدالانتشار بودن، هم‌اکنون مجله در پایگاه‌‌های اطلاعاتی گوگل اسکالر، مگ‌ایران، سیویلیکا، و مرجع مجلات علمی نمایه می‌شود و تلاش برای نمایه شدن در نمایه‌نامه‌های ملی و بین‌المللی دیگر ادامه دارد؛

اطلاعات مجله

عنوان فارسی مجله

علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی

عنوان انگلیسی مجله

Agricultural Information Science and Technology (JAIST)

عنوان تحت‌اللفظی مجله

Olom va Fanāvarī Etelāāte Keshavarzi

شاپای الکترونیکی

حوزه موضوعی مجله

اطلاع‌رسانی، دانش‌شناسی، علم‌سنجی و وب‌سنجی حوزه کشاورزی

کاربرد فناوری‌های اطلاعات و اطلاع‌رسانی در حوزه کشاورزی

مدیریت کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی کشاورزی

هوشمندسازی کشاورزی

زبان

فارسی (به همراه عنوان و چکیده انگلیسی برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

دوره اول، شماره اول، بهار وتابستان 1397

فاصله انتشار

دو فصلنامه

محل انتشار

تهران، ایران

ناشر

مرکز علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی

سردبیر

دکتر عباس گیلوری (دانشیار)

وضعیت انتشار

فعال

نوع داوری

دو سر کور (گمنام برای نویسنده و داور)

نوع ماده

پیایند (ادواری)

آدرس وبگاه

نوع دسترسی

دسترسی آزاد

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به مجله کتابداری و اطلاع‌رسانی با جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی مرتبط و نیز استفاده از نرم‌افزار همیاب بررسی می‌شوند. درصورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، مقاله دریافتی رد شده و نام نویسندگان برای پنج سال در فهرست سیاه قرار می‌گیرد. به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود پیش از ارسال مقاله، آن را با نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی بررسی کنند.